Дали сте користеле можеби органско брашно?

Дали некогаш сте пробале да направите, месите нешто од органско брашно сомелено на камен? Оние што го имаат ова искуство, знаат дека разликата е навистина забележителна. Меленото органско брашно на камен има свои предности. На пример, камењата мелат побавно, па зрната не се изложуваат на високи температури, а со тоа ги сочувува витамините кои се …

Дали сте користеле можеби органско брашно? Read More »