Новости

Дали петок е вашиот ден за грав?

Македонските трпези не можат да се замислат без грав. Дали петок е вашиот ден за оваа мешунка, дали го сакате посен или со месо, не е важно, сѐ додека го

Маџун – лек за сите возрасти

За маџунот велат дека се прави потешко и од виното. Во минатото, луѓето знаеле да кажат дека маџунот од бело грозје е храна, а оној од црвено – лек. Нашиот

Дали сте користеле можеби органско брашно?

Дали некогаш сте пробале да направите, месите нешто од органско брашно сомелено на камен? Оние што го имаат ова искуство, знаат дека разликата е навистина забележителна. Меленото органско брашно на

Први дознајте за сите попусти и промоции!

Пополнетеја формата подолу и дознајте први за попустите и промоциите кој ги нудиме!