Контактирајте не

Во секое време, тука за вас. 

Секогаш со Липа

Ние веруваме дека органското е најдобро и за нас и за нашата планета. За разлика од конвенционалното земјоделство, органското земјоделство резултира со поблаг отпечаток, а сето тоа го надополнува здравјето на почвата и нашите природни екосистеми. Липа верува дека производите со најсвеж вкус, со највисок квалитет се одгледуваат со користење на техники на одржливо органско земјоделство – почнувајќи од богата земја, ослободена од пестициди и хемикалии, ефикасно обработувана за да се засади со семе што не е ГМО, а потоа се насочува кон со интензивно внимание до детали и страст за создавање незаборавно и здраво искуство во исхраната за вас и вашето семејство. Ние сме посветени и сертифицирани за најдобрите практики за органско земјоделство, така што вие и вашето семејство можете да уживате во храната најдобро што може.

Секогаш расположени за вашите прашања

Контактирајте не преку телефон, email или повлете во нашата канцеларија.

Контактирајте не

Пополнетеја формата и стапете во контакт со нашиот тим.

Локација