Latest news

Дали петок е вашиот ден за грав?

Македонските трпези не можат да се замислат без грав. Дали петок е вашиот ден за оваа мешунка, дали го сакате посен или со месо, не е важно, сѐ додека го

Маџун – лек за сите возрасти

За маџунот велат дека се прави потешко и од виното. Во минатото, луѓето знаеле да кажат дека маџунот од бело грозје е храна, а оној од црвено – лек. Нашиот

Дали сте користеле можеби органско брашно?

Дали некогаш сте пробале да направите, месите нешто од органско брашно сомелено на камен? Оние што го имаат ова искуство, знаат дека разликата е навистина забележителна. Меленото органско брашно на

Subscribe to our newsletter!

Do not want to miss any news, updates, notice or any offer on our products, then please subscribe to our mailing list!