Маџун 100% природен од органско грозје

350,00 den

Маџун е призведен од органско грозје и  со изварување на гроздовиот сок исцеден од меленото грозје од висококвалитетни  бели и црвени сорти грозје.

– природен антиоксиданс,

– содржи гроздов шеќер (гликоза и фруктоза),

– богат е со хидросолубилни витамини (В1, В2, Б6),

-минерали (K, Na, Ca, P, Fe),

-танински материи,

-флавоноиди

-органски киселини.

✓ Certified organic product

Weight

300 ml

Категорија

Препорака: за зајакнување на имунилошкиот систем кај децата, рековалесценти, возрасни, спортисти.

Употреба: по една супена лажица 1-2 дневно растворена во вода, чај, млеко или смути.

 

Weight

300 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маџун 100% природен од органско грозје”

Your email address will not be published.

Related products