Артичока

280,00 ден

Out of stock

Артичока е зеленчук со најголема количина на антиоксиданти кои можат да помагнат при дигестија, јакнење на функцијата на црниот дроб, јакнење на функцијата на жолчната кеса, намалување холестеролот, го регулира шеќерот во крвта, помага за намалување на покачената телесна тежина, го намалува ризикот за срцеви заболувања. Артичоката се припрема  со различни сосови, а од сувата артичока може да се прави супа.

Аричоката е природно произведена  и без употреба на пестициди.

Количина

1 kg

Количина

1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Артичока”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Слични производи