Црвено вино –Мерло од органско грозје

300,00 ден

Органско црно вино локално произведено од микс на органско грозје  мерло и 20% вранец.

✓ Сертифициран органски производ

Количина

750 ml

Количина

750 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Црвено вино –Мерло од органско грозје”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Слични производи